Przepis i sposób przygotowania na: Mielone w sosie porowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mielone w sosie porowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-w-sosie-porowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Mielone w sosie porowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-w-sosie-porowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Mielone w sosie porowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-w-sosie-porowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Mielone w sosie porowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-w-sosie-porowym4-2.jpg)
![Krok 5 - Mielone w sosie porowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-w-sosie-porowym5-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 60 dag |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyżki |
bulion warzywny | 0,3 szklanki |
majeranek | 2 łyżki |
jajko | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
por (biała część) | 3 szt |
musztarda | 1 łyżka |
bulion warzywny | 0,5 szklanki |
śmietana 18 proc | 250 ml |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
tłuszcz do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: