Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z dynią i szczypiorkiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mielone z dynią i szczypiorkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-dynia-i-szczypiorkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Mielone z dynią i szczypiorkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-dynia-i-szczypiorkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Mielone z dynią i szczypiorkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-dynia-i-szczypiorkiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Mielone z dynią i szczypiorkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-dynia-i-szczypiorkiem4-2.jpg)
![Krok 5 - Mielone z dynią i szczypiorkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-dynia-i-szczypiorkiem5-2.jpg)
![Krok 6 - Mielone z dynią i szczypiorkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-dynia-i-szczypiorkiem6-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 1/2 kg |
dynia | 10-15 dag |
szczypiorek | 1/2 pęczka |
czosnek | 1 ząbek |
jajko | 1 szt |
bułka czerstwa | 1/2 szt ( kajzerka) |
mleko | 1/2 szkl |
cebula | 1/2 szt |
przyprawy | 1 łyżka ( do mięsa mielonego) |
oliwa | do smażenia |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: