Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z dynią w cieście francuskim
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mielone z dynią w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-dynia-w-ciescie-francuskim1-2.jpg)
![Krok 2 - Mielone z dynią w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-dynia-w-ciescie-francuskim2-2.jpg)
![Krok 3 - Mielone z dynią w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-dynia-w-ciescie-francuskim3-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 400 g |
cebula | 1 szt |
ząbek czosnku | 2 szt |
papryka czerwona | 1/2 szt |
dynia | 300 g |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
olej do smażenia | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat |
ciasto francuskie | 300 g |
jajko | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: