Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z farszem
Na rozpłaszczone kawałki masy nakładać słupki papryki, paski sera i zwijać podłużne kotlety.
Obtaczać w tartej bułce i smażyć na rozgrzanym oleju na rumiano.
mięso mielone wieprzowe | 50 dag |
ser żółty | 6-7 plastrów |
papryka zielona | 1/2 szt |
papryka czerwona | 1/2 szt |
czosnek | 2-3 ząbki |
jajko | 2 szt |
mleko | 3-4 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
sól | |
pieprz | |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: