Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z kaszą i kapustą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mielone z kaszą i kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-kasza-i-kapusta1-2.jpg)
![Krok 2 - Mielone z kaszą i kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-kasza-i-kapusta2-2.jpg)
![Krok 3 - Mielone z kaszą i kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-kasza-i-kapusta3-2.jpg)
![Krok 4 - Mielone z kaszą i kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-kasza-i-kapusta4-2.jpg)
kapusta biała | 60 dag |
mięso mielone wieprzowe | 60 dag |
kasza manna | 1 szklanka |
cebula | 1 sztuka |
jajko | 2 sztuki |
czosnek | 2 ząbki |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
oregano | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
olej do smażenia | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
natka pietruszki | do dekoracji |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: