Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z rabarbarem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mielone z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-rabarbarem1-2.jpg)
![Krok 2 - Mielone z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-rabarbarem2-2.jpg)
![Krok 3 - Mielone z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-rabarbarem3-2.jpg)
![Krok 4 - Mielone z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-rabarbarem4-2.jpg)
![Krok 5 - Mielone z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-rabarbarem5-2.jpg)
![Krok 6 - Mielone z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-rabarbarem6-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 300 g |
bułka czerstwa | 1 szt |
jajko | 1 szt |
rabarbar | 1 szt - łodyga |
natka pietruszki | 2 łyżki - posiekana |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
sól i pieprz | |
tłuszcz do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: