Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z ryżem, marchewką i pekinką
Kroki postępowania
Marchewkę obieramy i tarkujemy na grubych oczkach.
Kapustę pekińską drobno szatkujemy
mięso mielone wieprzowe | 1 kg |
kapusta pekińska | 1 szt. |
marchewka | 6 szt. |
jajko | 3 szt |
sól i pieprz | |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
Czosnek suszony Prymat | do smaku |
ryż | 2 torebki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do obtoczenia |
olej do smażenia |
cebula biała | 1 szt. |
papryka czerwona | 1/2 szt |
kostka rosołowa | |
mąka | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: