Składniki:
25 dag mielonej wołowiny | |
szklanka ugotowanej soi | |
marchew | |
cebula | |
seler | 1/4 |
białko | 2 |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
ketchup | 2 łyż. |
czosnek | 2 ząbki |
sól i pieprz | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyż. |
25 dag mielonej wołowiny | |
szklanka ugotowanej soi | |
marchew | |
cebula | |
seler | 1/4 |
białko | 2 |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
ketchup | 2 łyż. |
czosnek | 2 ząbki |
sól i pieprz | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyż. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: