Przepis i sposób przygotowania na: Mielonka ze słoika
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mielonka ze słoika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielonka-ze-sloika1-2.jpg)
![Krok 2 - Mielonka ze słoika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielonka-ze-sloika2-2.jpg)
![Krok 3 - Mielonka ze słoika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielonka-ze-sloika3-2.jpg)
![Krok 4 - Mielonka ze słoika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielonka-ze-sloika4-2.jpg)
![Krok 5 - Mielonka ze słoika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielonka-ze-sloika5-2.jpg)
mięso mielone | 800 g |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
majeranek | 1 łyżka |
czosnek | 3 ząbki |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | 0,5 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: