Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia III, odc. 24: Pieczone filety z pstrąga w plastrach półgęska
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przepis dnia III, odc. 24: Pieczone filety z pstrąga w plastrach półgęska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iii-odc.-24-pieczone-filety-z-pstraga-w-plastrach-polgeska1-2.jpg)
![Krok 2 - Przepis dnia III, odc. 24: Pieczone filety z pstrąga w plastrach półgęska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iii-odc.-24-pieczone-filety-z-pstraga-w-plastrach-polgeska2-2.jpg)
![Krok 3 - Przepis dnia III, odc. 24: Pieczone filety z pstrąga w plastrach półgęska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iii-odc.-24-pieczone-filety-z-pstraga-w-plastrach-polgeska3-2.jpg)
![Krok 4 - Przepis dnia III, odc. 24: Pieczone filety z pstrąga w plastrach półgęska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iii-odc.-24-pieczone-filety-z-pstraga-w-plastrach-polgeska4-2.jpg)
![Krok 5 - Przepis dnia III, odc. 24: Pieczone filety z pstrąga w plastrach półgęska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iii-odc.-24-pieczone-filety-z-pstraga-w-plastrach-polgeska5-2.jpg)
pstrąg ze skórą | 4 filety |
półgęsek | 8 plasterków |
koperek | 1 mały pęczek |
czosnek | 2 pokrojone w plastry ząbki |
oliwa | 4 łyżki |
masło | 2 łyżki |
krem chrzanowy | |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
rozmaryn | do smaku |
ogóreczki konserwowe Smak |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: