Przepis i sposób przygotowania na: Mięsne kule z nadzieniem serowo pieczarkowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mięsne kule z nadzieniem serowo pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesne-kule-z-nadzieniem-serowo-pieczarkowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Mięsne kule z nadzieniem serowo pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesne-kule-z-nadzieniem-serowo-pieczarkowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Mięsne kule z nadzieniem serowo pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesne-kule-z-nadzieniem-serowo-pieczarkowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Mięsne kule z nadzieniem serowo pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesne-kule-z-nadzieniem-serowo-pieczarkowym4-2.jpg)
![Krok 5 - Mięsne kule z nadzieniem serowo pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesne-kule-z-nadzieniem-serowo-pieczarkowym5-2.jpg)
filet z kurczaka | 4 sztuki |
pieczarki | 200 g |
ser żółty | 150 g |
jajko | 2 sztuki |
mąka | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej do smażenia | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: