Przepis i sposób przygotowania na: Mięsny kociołek
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mięsny kociołek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesny-kociolek1-2.jpg)
![Krok 2 - Mięsny kociołek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesny-kociolek2-2.jpg)
![Krok 3 - Mięsny kociołek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesny-kociolek3-2.jpg)
![Krok 4 - Mięsny kociołek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesny-kociolek4-2.jpg)
szynka wieprzowa | 50 dag |
cebula | 1 sztuka |
papryka marynowana | 1/2 słoiczka |
koperek | 1 garść |
natka pietruszki | 1 garść |
jabłko | 1 sztuka |
białe wino wytrawne | 1/5 szklanki |
seler | 1 sztuka |
pieprz | do smaku |
olej | do smaku |
bulion mięsny | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: