Przepis i sposób przygotowania na: Mięso gulaszowe w sosie dyniowo-pomidorowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mięso gulaszowe w sosie dyniowo-pomidorowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mieso-gulaszowe-w-sosie-dyniowo-pomidorowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Mięso gulaszowe w sosie dyniowo-pomidorowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mieso-gulaszowe-w-sosie-dyniowo-pomidorowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Mięso gulaszowe w sosie dyniowo-pomidorowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mieso-gulaszowe-w-sosie-dyniowo-pomidorowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Mięso gulaszowe w sosie dyniowo-pomidorowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mieso-gulaszowe-w-sosie-dyniowo-pomidorowym4-2.jpg)
![Krok 5 - Mięso gulaszowe w sosie dyniowo-pomidorowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mieso-gulaszowe-w-sosie-dyniowo-pomidorowym5-2.jpg)
mięso gulaszowe z indyka | 50 dag |
cebula czerwona | 2 szt |
miąższ z dyni | 15 dag |
marchew | 1 szt |
pomidory | 3 szt duże |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
bulion warzywny | 1,5 szklanki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: