Przepis i sposób przygotowania na: Mięso słoikowe na obiady
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mięso słoikowe na obiady foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mieso-sloikowe-na-obiady1-2.jpg)
![Krok 2 - Mięso słoikowe na obiady foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mieso-sloikowe-na-obiady2-2.jpg)
![Krok 3 - Mięso słoikowe na obiady foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mieso-sloikowe-na-obiady3-2.jpg)
![Krok 4 - Mięso słoikowe na obiady foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mieso-sloikowe-na-obiady4-2.jpg)
szynka wieprzowa | 1/2 kg |
Pieprz czosnkowy mielony Prymat | 1/2 łyzeczki |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 1/2 łyżeczki |
Liść laurowy suszony Prymat | 3-5 szt |
Pieprz zielony ziarnisty Prymat | 5-6 ziarenek |
ziele angielskie | 5-6 szt |
czosnek | 6-8 ząbków |
sól | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: