Przepis i sposób przygotowania na: mięso smażone z dodatkiem cebulki
Kroki postępowania
![Krok 1 - mięso smażone z dodatkiem cebulki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mieso-smazone-z-dodatkiem-cebulki1-2.jpg)
![Krok 2 - mięso smażone z dodatkiem cebulki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mieso-smazone-z-dodatkiem-cebulki2-2.jpg)
![Krok 3 - mięso smażone z dodatkiem cebulki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mieso-smazone-z-dodatkiem-cebulki0-2.jpg)
mięso wieprzowe | 1 kg |
cebula | 1 duża |
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat | do smaku |
Kucharek przyprawa uniwersalna | do smaku |
olej do smażenia | |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
woda | 0,5 l |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: