Składniki:
ser żółty | 20 dag |
przyprawa do kebaba | szczypta |
sałata | kilkali ści |
sól | szczypta |
pieprz | szczypta |
oliwa | |
śmietanka | 2 łyzi |
bazylia | 2 łyżki |
indyk | 300 g |
rzodkiewka | 1 (czerwona) |
ser żółty | 20 dag |
przyprawa do kebaba | szczypta |
sałata | kilkali ści |
sól | szczypta |
pieprz | szczypta |
oliwa | |
śmietanka | 2 łyzi |
bazylia | 2 łyżki |
indyk | 300 g |
rzodkiewka | 1 (czerwona) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: