Składniki:
fasolka szparagowa | 150 g |
cukinia | 1 |
ziemniaki | 2 |
marchewka | 1 |
seler naciowy | 2 łodyga |
drobny makaron | 100 g |
czosnek | 2 ząbki |
parmezan starty | 500 g |
oliwa | 4 łyżki |
orzechy piniowe | 2 łyżki |
liscie bazlii | |
sól | |
pieprz |
fasolka szparagowa | 150 g |
cukinia | 1 |
ziemniaki | 2 |
marchewka | 1 |
seler naciowy | 2 łodyga |
drobny makaron | 100 g |
czosnek | 2 ząbki |
parmezan starty | 500 g |
oliwa | 4 łyżki |
orzechy piniowe | 2 łyżki |
liscie bazlii | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: