Przepis i sposób przygotowania na: Mini serniczki z białą czekoladą i malinami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mini serniczki z białą czekoladą i malinami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mini-serniczki-z-biala-czekolada-i-malinami1-2.jpg)
Dodać serek mielony z wiaderka, 3 jajka, proszek budyniowy oraz miód. Zmiksować na gładką masę.
![Krok 2 - Mini serniczki z białą czekoladą i malinami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mini-serniczki-z-biala-czekolada-i-malinami2-2.jpg)
Masę wlać w 12 otworów na muffinki (można użyć ciasteczkowego spodu, ja jednak zrezygnowałam tym razem).
![Krok 3 - Mini serniczki z białą czekoladą i malinami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mini-serniczki-z-biala-czekolada-i-malinami3-2.jpg)
Na środek każdego serniczka włożyć delikatnie malinę. Blaszkę wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni, piec z parą (na blachę pod serniczkami wlałam wrzątek) około 30 minut. Wystudzić i schłodzić w lodówce. Posypać cukrem pudrem
![Krok 4 - Mini serniczki z białą czekoladą i malinami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mini-serniczki-z-biala-czekolada-i-malinami4-2.jpg)