Przepis i sposób przygotowania na: Miodownik kajmakowy z jabłkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Miodownik kajmakowy z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miodownik-kajmakowy-z-jablkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Miodownik kajmakowy z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miodownik-kajmakowy-z-jablkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Miodownik kajmakowy z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miodownik-kajmakowy-z-jablkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Miodownik kajmakowy z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miodownik-kajmakowy-z-jablkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Miodownik kajmakowy z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miodownik-kajmakowy-z-jablkami5-2.jpg)
mąka pszenna | 3 szkl |
cukier puder | 3/4 szkl |
Soda oczyszczona Prymat | 1/2 łyżeczki |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
miód prawdziwy | 2 łyżki |
masło | 200 g |
jajko | 2 szt |
twaróg zmielony | 500 g |
masa kajmakowa | 200 g |
masło | 100 g |
jajko | 2 szt |
budyń śmietankowy | 1 op |
jabłka | 1 kg (waga po obraniu) |
galaretka agrestowa | 2 szt |
woda | 1 szkl |
masa kajmakowa | 3 łyżki |
orzechy włoskie | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: