Przepis i sposób przygotowania na: miruna pod szpinakową pierzynką
Kroki postępowania
![Krok 1 - miruna pod szpinakową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miruna-pod-szpinakowa-pierzynka1-2.jpg)
![Krok 2 - miruna pod szpinakową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miruna-pod-szpinakowa-pierzynka2-2.jpg)
![Krok 3 - miruna pod szpinakową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miruna-pod-szpinakowa-pierzynka0-2.jpg)
miruna | 0,5 kg |
szpinak mrożony | 4 babeczki |
chleb tostowy | 4 kromki |
sól | |
pieprz | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
oliwa | |
czosnek | 1 ząbek |
żółty ser starty | 2-3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: