Przepis i sposób przygotowania na: MISIOWY TORCIK DLA MALUCHÓW
Kroki postępowania
![Krok 1 - MISIOWY TORCIK DLA MALUCHÓW foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/misiowy-torcik-dla-maluchow1-2.jpg)
![Krok 2 - MISIOWY TORCIK DLA MALUCHÓW foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/misiowy-torcik-dla-maluchow2-2.jpg)
Ciasto biszkoptowe wylewamy na tortownicę wyłożona papierem do pieczenia i pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 30 minut. Gotowy biszkopt odstawiamy do wystygnięcia.
![Krok 3 - MISIOWY TORCIK DLA MALUCHÓW foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/misiowy-torcik-dla-maluchow3-2.jpg)
![Krok 4 - MISIOWY TORCIK DLA MALUCHÓW foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/misiowy-torcik-dla-maluchow4-2.jpg)
![Krok 5 - MISIOWY TORCIK DLA MALUCHÓW foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/misiowy-torcik-dla-maluchow5-2.jpg)
Czekoladę rozpuszczamy z gorącej kąpieli wodnej, dodajemy masło, kremówkę i mieszamy. Gotową polewę wylewamy na tort. Układamy czekoladowe misie, dekorujemy kolorową posypką i chłodzimy w lodówce.
![Krok 6 - MISIOWY TORCIK DLA MALUCHÓW foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/misiowy-torcik-dla-maluchow6-2.jpg)