Przepis i sposób przygotowania na: MŁODE GOŁĄBECZKI
Kroki postępowania
![Krok 1 - MŁODE GOŁĄBECZKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mlode-golabeczki1-2.jpg)
![Krok 2 - MŁODE GOŁĄBECZKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mlode-golabeczki2-2.jpg)
![Krok 3 - MŁODE GOŁĄBECZKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mlode-golabeczki3-2.jpg)
![Krok 4 - MŁODE GOŁĄBECZKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mlode-golabeczki4-2.jpg)
![Krok 5 - MŁODE GOŁĄBECZKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mlode-golabeczki5-2.jpg)
młoda kapusta | 2 szt |
mięso mielone | 0,5 kg |
cebula | 2 szt |
jajko | 1 szt |
ryż | 1 woreczek |
pieczarki | 20 dkg |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sos pomidorowy | 0,5 litra |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: