Składniki:
ciasteczek migdałowych | 340 g |
masła | 200 g |
płatków żelatyny | 15 |
moreli | 2 puszki |
twarożku wiejskiego | 1,5 kg |
cukru | 175 g |
cukru waniliowego | 2 torebki |
śmietany kremówki | 250 g |
ser ricotta | 1 kg |
ciasteczek migdałowych | 340 g |
masła | 200 g |
płatków żelatyny | 15 |
moreli | 2 puszki |
twarożku wiejskiego | 1,5 kg |
cukru | 175 g |
cukru waniliowego | 2 torebki |
śmietany kremówki | 250 g |
ser ricotta | 1 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: