Przepis i sposób przygotowania na: Mortadela w panierce wg Gosi
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mortadela w panierce wg Gosi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mortadela-w-panierce-wg-gosi1-2.jpg)
![Krok 2 - Mortadela w panierce wg Gosi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mortadela-w-panierce-wg-gosi2-2.jpg)
![Krok 3 - Mortadela w panierce wg Gosi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mortadela-w-panierce-wg-gosi3-2.jpg)
![Krok 4 - Mortadela w panierce wg Gosi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mortadela-w-panierce-wg-gosi4-2.jpg)
![Krok 5 - Mortadela w panierce wg Gosi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mortadela-w-panierce-wg-gosi5-2.jpg)
mortadela | 400 gram |
jajko | 2 mniejsze |
mąka | 1 łyżka |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | |
przyprawa uniwersalna Kucharek | |
tłuszcz do smażenia | |
liście sałaty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: