Przepis i sposób przygotowania na: Muffiny z nadzieniem wisniowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Muffiny z nadzieniem wisniowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffiny-z-nadzieniem-wisniowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Muffiny z nadzieniem wisniowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffiny-z-nadzieniem-wisniowym2-2.jpg)
Można dodać parę kropel aromatu waniliowego .
![Krok 3 - Muffiny z nadzieniem wisniowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffiny-z-nadzieniem-wisniowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Muffiny z nadzieniem wisniowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffiny-z-nadzieniem-wisniowym4-2.jpg)
![Krok 5 - Muffiny z nadzieniem wisniowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffiny-z-nadzieniem-wisniowym5-2.jpg)
Wstawiam do pieca na 25 minut. Piekę w 170 stopniach .
Można posypać cukrem pudrem na koniec jak lubicie.
![Krok 6 - Muffiny z nadzieniem wisniowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffiny-z-nadzieniem-wisniowym6-2.jpg)
mąka tortowa | 500 gram |
kefir | 300 gram |
olej | 100 ml |
jaja | 4 szt |
cukier | 200 gram |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
dżem wiśniowy | 200 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: