Przepis i sposób przygotowania na: Mus gruszkowo-malinowy
Kroki postępowania
W garnku zalać je 1/3 szkl zimnej wody, nakryć i na najmniejszym płomieniu podgrzewać, aż zmiękną i puszczą sporo soku.
![Krok 1 - Mus gruszkowo-malinowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mus-gruszkowo-malinowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Mus gruszkowo-malinowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mus-gruszkowo-malinowy2-2.jpg)
Pozostawić do ostygnięcia.
![Krok 3 - Mus gruszkowo-malinowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mus-gruszkowo-malinowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Mus gruszkowo-malinowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mus-gruszkowo-malinowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Mus gruszkowo-malinowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mus-gruszkowo-malinowy5-2.jpg)
![Krok 6 - Mus gruszkowo-malinowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mus-gruszkowo-malinowy6-2.jpg)
gruszki | 1,5-2 kg |
cukier kryształ | 1 szkl. |
galaretka różowa | 1 op. |
galaretka | malinowa 1 op. |
żelfix | 1 op. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: