Przepis i sposób przygotowania na: Muszle faszerowane łososiem, mascarpone i szpinakiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Muszle faszerowane łososiem, mascarpone i szpinakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muszle-faszerowane-lososiem-mascarpone-i-szpinakiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Muszle faszerowane łososiem, mascarpone i szpinakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muszle-faszerowane-lososiem-mascarpone-i-szpinakiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Muszle faszerowane łososiem, mascarpone i szpinakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muszle-faszerowane-lososiem-mascarpone-i-szpinakiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Muszle faszerowane łososiem, mascarpone i szpinakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muszle-faszerowane-lososiem-mascarpone-i-szpinakiem4-2.jpg)
makaron muszle | 20 sztuk |
szpinak baby | 250 g |
łosoś wędzony | 150 g |
serek mascarpone | 150 g |
ząbki czosnku | 3 sztuki |
sól i pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: