Przepis i sposób przygotowania na: Na upały - szybki "rosół"
Kroki postępowania
Warzywa obieramy, myjemy, dodajemy ćwiartkę z kurczaka (tu użyłam 2), zalewamy wodą i nastawiamy wywar. Kiedy zaczyna się gotować dodajemy przyprawę kucharek
![Krok 1 - Na upały - szybki "rosół" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/na-upaly-szybki-rosol1-2.jpg)
![Krok 2 - Na upały - szybki "rosół" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/na-upaly-szybki-rosol2-2.jpg)
włoszczyzna | |
ćwiartki z kurczaka | |
przyprawa uniwersalna Kucharek | |
makaron nitki | |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: