Przepis i sposób przygotowania na: Nadziane mielone
Kroki postępowania
![Krok 1 - Nadziane mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziane-mielone4-2.jpg)
![Krok 2 - Nadziane mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziane-mielone5-2.jpg)
![Krok 3 - Nadziane mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziane-mielone3-2.jpg)
mięso mielone | 500 g |
żółtko jajek | 1-2 sztuka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 100-200 g |
cebula | 1 sztuka |
ogórek konserwowy | 1-2 sztuka |
papryka konserwowa | 0,5 sztuka |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: