Przepis i sposób przygotowania na: Nadziane pieczarki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Nadziane pieczarki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziane-pieczarki1-2.jpg)
![Krok 2 - Nadziane pieczarki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziane-pieczarki2-2.jpg)
![Krok 3 - Nadziane pieczarki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziane-pieczarki3-2.jpg)
pieczarki - kapelusze | 12 sztuki |
ser camembert | 12 plasterki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
sól do smaku | |
natka pietruszki | 1 sztuka |
pomidory suszone Smak | 4 sztuki |
olej do smażenia | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: