Przepis i sposób przygotowania na: Nadziane pulpeciki w sosie musztardowym
Kroki postępowania
Sery kroimy w kosteczkę , 1/2 pęczka koperku siekamy drobno.
![Krok 1 - Nadziane pulpeciki w sosie musztardowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziane-pulpeciki-w-sosie-musztardowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Nadziane pulpeciki w sosie musztardowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziane-pulpeciki-w-sosie-musztardowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Nadziane pulpeciki w sosie musztardowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziane-pulpeciki-w-sosie-musztardowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Nadziane pulpeciki w sosie musztardowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziane-pulpeciki-w-sosie-musztardowym4-2.jpg)
![Krok 5 - Nadziane pulpeciki w sosie musztardowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziane-pulpeciki-w-sosie-musztardowym5-2.jpg)
Warzywa wkładamy do oddzielnego garnka dusząc na małym ogniu. 1 szklankę wrzątku mieszamy z kostką pieczarkową ,musztardą i śmietanką , przelewamy do warzyw -doprawiamy solą i pieprzem , dusimy aż warzywa dobrze zmiękną i sos ładnie zgęstnieje.
Z ugotowanych pulpecików odlewamy 3/4 wody ( zostawiamy troszkę na dnie) przelewamy przygotowany sos, delikatnie mieszamy. Podajemy z ziemniakami lub makaronem.
![Krok 6 - Nadziane pulpeciki w sosie musztardowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziane-pulpeciki-w-sosie-musztardowym6-2.jpg)