Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewana bagietka
Kroki postępowania
Wydrążamy lekko środek bułki.
![Krok 1 - Nadziewana bagietka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-bagietka1-2.jpg)
![Krok 2 - Nadziewana bagietka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-bagietka2-2.jpg)
![Krok 3 - Nadziewana bagietka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-bagietka3-2.jpg)
![Krok 4 - Nadziewana bagietka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-bagietka4-2.jpg)
Wkładamy do lodówki na parę godzin.
Przed podaniem kroimy w ukośne kanapki.
POLECAM!!!
![Krok 5 - Nadziewana bagietka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-bagietka5-2.jpg)
bagietka | 3-4 szt |
ser camembert | 1 szt |
ser kanapkowy | 10 dkg |
jajko ugotowane na twardo | 2 szt |
majonez | 2-3 łyżki |
pieprz | |
koperek | |
papryka czerwona |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: