Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewana gotowana pierś z kurczaka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Nadziewana gotowana pierś z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-gotowana-piers-z-kurczaka1-2.jpg)
![Krok 2 - Nadziewana gotowana pierś z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-gotowana-piers-z-kurczaka2-2.jpg)
![Krok 3 - Nadziewana gotowana pierś z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-gotowana-piers-z-kurczaka3-2.jpg)
![Krok 4 - Nadziewana gotowana pierś z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-gotowana-piers-z-kurczaka4-2.jpg)
![Krok 5 - Nadziewana gotowana pierś z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-gotowana-piers-z-kurczaka5-2.jpg)
![Krok 6 - Nadziewana gotowana pierś z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-gotowana-piers-z-kurczaka6-2.jpg)
![Krok 7 - Nadziewana gotowana pierś z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-gotowana-piers-z-kurczaka0-2.jpg)
pierś z kurczaka | 1 podwójna sztuka |
sól do smaku | |
świezo zmielony pieprz | do smaku |
Musztarda sarepska Prymat | 3 łyżeczki |
wędzony boczek | 50 gram |
żółty ser | 50 gram |
ogórek konserwowy | 1 sztuka |
Grill przyprawa klasyczna Prymat | wg uznania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: