Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane bakłażany
Kroki postępowania
![Krok 1 - Nadziewane bakłażany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewane-baklazany1-2.jpg)
![Krok 2 - Nadziewane bakłażany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewane-baklazany2-2.jpg)
![Krok 3 - Nadziewane bakłażany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewane-baklazany3-2.jpg)
![Krok 4 - Nadziewane bakłażany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewane-baklazany4-2.jpg)
![Krok 5 - Nadziewane bakłażany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewane-baklazany5-2.jpg)
![Krok 6 - Nadziewane bakłażany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewane-baklazany6-2.jpg)
bakłażan | 3 sztuki |
kasza orkiszowa | 200 g suchej |
cebula | |
ząbki czosnku | 2 |
por | |
suszone pomidory | 4 sztuki |
pomidor | 1 duży |
oliwki zielone | garsć |
ser żółty | kawałek |
koperek | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Sól ziołowa jodowana Prymat | |
Czosnek niedźwiedzi suszony Prymat | |
oliwa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: