Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane muszle makaronowe Zewy
Kroki postępowania
Pierś z kurczaka umyć, osuszyć i pokroić w kostkę, w rzucić do rondla.
Cebulę pokroić w kostkę, dodać do piersi i smażyć aż cebula się zeszkli a mięso podsmaży.
Pozostałe składniki oprócz sera pokroić w kostkę a szparagi na kawałeczki i dodać do podsmażonych składników razem z przyprawami.
![Krok 1 - Nadziewane muszle makaronowe Zewy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewane-muszle-makaronowe-zewy1-2.jpg)
Zetrzeć na tarce ser i wymieszać nadzienie.
Ugotować makaronowe muszle ale nie do miękkości.
![Krok 2 - Nadziewane muszle makaronowe Zewy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewane-muszle-makaronowe-zewy2-2.jpg)
![Krok 3 - Nadziewane muszle makaronowe Zewy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewane-muszle-makaronowe-zewy3-2.jpg)
Na koniec na muszle zetrzeć ser i delikatnie polać ketchupem.
![Krok 4 - Nadziewane muszle makaronowe Zewy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewane-muszle-makaronowe-zewy4-2.jpg)
Muszle podawać na gorąco.
![Krok 5 - Nadziewane muszle makaronowe Zewy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewane-muszle-makaronowe-zewy5-2.jpg)