Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki z botwiną pod beszamelem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Naleśniki z botwiną pod beszamelem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesniki-z-botwina-pod-beszamelem1-2.jpg)
![Krok 2 - Naleśniki z botwiną pod beszamelem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesniki-z-botwina-pod-beszamelem2-2.jpg)
![Krok 3 - Naleśniki z botwiną pod beszamelem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesniki-z-botwina-pod-beszamelem3-2.jpg)
![Krok 4 - Naleśniki z botwiną pod beszamelem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesniki-z-botwina-pod-beszamelem4-2.jpg)
![Krok 5 - Naleśniki z botwiną pod beszamelem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesniki-z-botwina-pod-beszamelem5-2.jpg)
![Krok 6 - Naleśniki z botwiną pod beszamelem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesniki-z-botwina-pod-beszamelem6-2.jpg)
![Krok 7 - Naleśniki z botwiną pod beszamelem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesniki-z-botwina-pod-beszamelem7-2.jpg)
botwinka | 2 pęczki |
ser feta | 200 g |
czosnek | 4 ząbki |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku |
mleko | 1,5 szklanki |
jajko | 1 |
mąka pszenna | 1,5 szklanki |
sól | 1/2 łyżeczki |
woda gazowana | 0,5 szklanki |
mleko | 2 szklanki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
masło | 1 łyżka |
ser żółty | 150 g |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: