Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki z farszem meksykańskim
Kroki postępowania
Oczywiście możemy skorzystać z bulionu.
mąka | 1 szklanka |
woda | 1 szklanka |
jaja | 2 szt |
sól | do smaku |
tłuszcz do smażenia |
cebula | do smaku |
czosnek | 2 ząbki |
mięso mielone | 250 g |
marchew | 1 szt |
papryka żółta | 1 szt |
papryka zielona | 1 szt |
woda | 200 ml |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
śmietana 12% | 2 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
fasola czerwona z puszki | 1 szt |
kukurydza w puszce | do smaku |
Kucharek przyprawa uniwersalna | do smaku |
ser żółty starty | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: