Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki ze szpinakiem i fetą
Kroki postępowania
podsmażyć na łyżeczce oleju,na koniec dodać szpinak i doprawić do smaku pieprzem-chwile podsmażyć-wystudzić
lub podpieczone w piekarniku
smacznego
ciasto naleśnikowe | |
mąka pszenna | 1.5 szklanki |
mleko 2% | 2 szklanki |
jajko | 2 sztuki |
sól | 1/3 łyżeczki |
olej | 2 łyżki |
Farsz: | |
szpinak świeży | 1 opakowanie |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 1 ząbek |
sól, pieprz | |
feta | 200 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: