Przepis i sposób przygotowania na: Napoleonka bananowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Napoleonka bananowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/napoleonka-bananowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Napoleonka bananowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/napoleonka-bananowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Napoleonka bananowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/napoleonka-bananowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Napoleonka bananowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/napoleonka-bananowa4-2.jpg)
![Krok 5 - Napoleonka bananowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/napoleonka-bananowa5-2.jpg)
![Krok 6 - Napoleonka bananowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/napoleonka-bananowa6-2.jpg)
Przed podaniem posypać cukrem pudrem.
![Krok 7 - Napoleonka bananowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/napoleonka-bananowa7-2.jpg)
mleko 3,2% | 3 szkl. |
budyń bananowy | 3 op. |
cukier kryształ | 3/4 szkl. |
jajko | 4-5 szt. |
mąka pszenna | 4 łyżki |
cukier waniliowy | 1 op. |
masło | 120 g |
ciasto francuskie | 6 płatów |
cukier puder | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: