Przepis i sposób przygotowania na: Ogniste kieszonki drobiowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ogniste kieszonki drobiowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ogniste-kieszonki-drobiowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Ogniste kieszonki drobiowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ogniste-kieszonki-drobiowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Ogniste kieszonki drobiowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ogniste-kieszonki-drobiowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Ogniste kieszonki drobiowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ogniste-kieszonki-drobiowe4-2.jpg)
filety z kurczaka | 3 sztuki |
pomidory suszone w zalewie | 100 g |
ser żółty | 80 g |
czosnek | 3 ząbków |
sól do smaku | |
chili | do smaku |
przyprawa do potraw | do smaku |
oliwa | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: