Przepis i sposób przygotowania na: Ogórki z curry
Gotujemy zalewę i zalewamy słoiczki.
Pasteryzujemy 10 minut.
ogórek gruntowy | 2,5 kg |
cebula | 2 szt. |
sól | 4 łyżki |
olej | |
koperek |
curry | 2 łyżki |
nasiona gorczycy Prymat | 2 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | 2 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 2 łyżki |
ocet 10 % | 1,5 szklanki |
cukier kryształ | 1,5 szklanki |
woda | 2,5 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: