Przepis i sposób przygotowania na: Ogórkowy kapuśniak
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ogórkowy kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ogorkowy-kapusniak6-2.jpg)
![Krok 2 - Ogórkowy kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ogorkowy-kapusniak5-2.jpg)
![Krok 3 - Ogórkowy kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ogorkowy-kapusniak4-2.jpg)
![Krok 4 - Ogórkowy kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ogorkowy-kapusniak1-2.jpg)
![Krok 5 - Ogórkowy kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ogorkowy-kapusniak2-2.jpg)
![Krok 6 - Ogórkowy kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ogorkowy-kapusniak3-2.jpg)
![Krok 7 - Ogórkowy kapuśniak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ogorkowy-kapusniak0-2.jpg)
kości z kurczaka | ok. 30-40 dkg |
por | ok. 50 gram |
seler korzeniowy | ok. 50 gram |
marchewka | 1 duża sztuka |
ziemniaki | 4-5 średnich sztuk |
kapusta pekińska | 1/4 dużej główki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
ogórki kiszone | 3 duże sztuki |
przyprawa uniwersalna | wg uznania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: