Przepis i sposób przygotowania na: Okoń z cebulka pieczony
Kroki postępowania
Natkę pokroić (ja użyłam mrożonej), włożyć do środka.
![Krok 1 - Okoń z cebulka pieczony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/okon-z-cebulka-pieczony0-2.jpg)
![Krok 2 - Okoń z cebulka pieczony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/okon-z-cebulka-pieczony1-2.jpg)
W środek ryby włożyć cebulkę,
Spiąć wykałaczką.
![Krok 3 - Okoń z cebulka pieczony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/okon-z-cebulka-pieczony2-2.jpg)
![Krok 4 - Okoń z cebulka pieczony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/okon-z-cebulka-pieczony3-2.jpg)
okoń | 2 szt |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 zabki |
masło | 2 łyzeczki |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: