Przepis i sposób przygotowania na: Oliwki z fetą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Oliwki z fetą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/oliwki-z-feta3-2.jpg)
Do słoiczka na dno włożyć trochę cebulki, trochę czosnku i połówkę papryczki, zasypać ziołami. (zostawić resztę cebulki i czosnku żeby dać na wierzch)
![Krok 2 - Oliwki z fetą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/oliwki-z-feta2-2.jpg)
![Krok 3 - Oliwki z fetą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/oliwki-z-feta1-2.jpg)
![Krok 4 - Oliwki z fetą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/oliwki-z-feta0-2.jpg)
cebula | 0,5 sztuki |
czosnek | 3 ząbki |
feta | 0,25 opakowania |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
bazylia | |
oliwa | |
papryczki jalapeno | 1 sztuka |
czarne oliwki bez pestek | 1 słoiczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: