Przepis i sposób przygotowania na: Omlet z jajecznego garnuszka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Omlet z jajecznego garnuszka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/omlet-z-jajecznego-garnuszka1-2.jpg)
W wysokim naczyniu roztrzepujemy jajko i dodajemy wszystkie pokrojone produkty, solimy i pieprzymy do smaku
![Krok 2 - Omlet z jajecznego garnuszka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/omlet-z-jajecznego-garnuszka2-2.jpg)
Smacznego
![Krok 3 - Omlet z jajecznego garnuszka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/omlet-z-jajecznego-garnuszka3-2.jpg)
jajko | 2 szt. |
szczypiorek | |
szynka wędzona | 2-3 plastry |
pomidor | 2-3 plastry |
cebula | 1 szt. |
ser żółty | 2 łyżki startego |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: