Przepis i sposób przygotowania na: Orzechowa krówka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Orzechowa krówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/orzechowa-krowka18-2.jpg)
![Krok 2 - Orzechowa krówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/orzechowa-krowka17-2.jpg)
![Krok 3 - Orzechowa krówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/orzechowa-krowka16-2.jpg)
![Krok 4 - Orzechowa krówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/orzechowa-krowka15-2.jpg)
![Krok 5 - Orzechowa krówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/orzechowa-krowka14-2.jpg)
Biszkopt | |
jajko | 7 |
cukier | 7 łyzek |
mąka | 3 łyżki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
masa krówkowa | |
masło | 200 g |
masa krówkowa orzechowa | 400 g |
MASA KAKAOWA | |
śmietana 30% | 300 ml |
cukier puder | 1/3 szklanki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyzeczki |
kakao | 2 łyżeczki |
reszta: | |
wódka | 2 łyżki |
woda | 2 łyżki |
orzechy włoskie | 6 mielone |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: