Przepis i sposób przygotowania na: Orzechowa krówka
Kroki postępowania
Mąkę przesiać na stolnicę i dodać wszystkie składniki. Zagnieść ciasto i podzielić na dwie równe części, rozwałkować. Dwie identyczne formy prostokątne wyłożyć papierem do pieczenia i przenieść do blach rozwałkowane ciasto. Piekarnik nagrzać do 200 stopni C i upiec placki około 15 minut. Po upieczeniu placki odstawić do ostygnięcia.
![Krok 1 - Orzechowa krówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/orzechowa-krowka8-2.jpg)
Śmietanę ubić na puszystą masę. Następnie dodać do niej śmiatn-fix. Krem na 15 minut wkładamy do lodówki.
![Krok 2 - Orzechowa krówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/orzechowa-krowka9-2.jpg)
Na co najmniej godzinę umieszczamy gotowe ciasto w lodówce.
Smacznego:)
![Krok 3 - Orzechowa krówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/orzechowa-krowka10-2.jpg)