Przepis i sposób przygotowania na: Orzechowo-kokosowy przysmak
Kroki postępowania
Formę ( 33 cm na 22 cm) wyłożyć papierem do pieczenia i wylać do niej przygotowane ciasto, piec w temp.180 st około 25 minut.
Masa:
1szklankę śmietany zagotować z czekoladą i wystudzić pozostałą śmietanę ubić z dodatkiem śnieżki w trakcie ubijania dodać zimną śmietankę z czekoladą.
Kiedy śmietana jest już dostatecznie ubita dodać do niej mielone orzechy i wiórki kokosowe, wymieszać.
![Krok 1 - Orzechowo-kokosowy przysmak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/orzechowo-kokosowy-przysmak1-2.jpg)
![Krok 2 - Orzechowo-kokosowy przysmak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/orzechowo-kokosowy-przysmak2-2.jpg)
![Krok 3 - Orzechowo-kokosowy przysmak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/orzechowo-kokosowy-przysmak4-2.jpg)
![Krok 4 - Orzechowo-kokosowy przysmak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/orzechowo-kokosowy-przysmak3-2.jpg)