Przepis i sposób przygotowania na: Owocowo-bakaliowe risotto
Kroki postępowania
![Krok 1 - Owocowo-bakaliowe risotto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/owocowo-bakaliowe-risotto1-2.jpg)
![Krok 2 - Owocowo-bakaliowe risotto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/owocowo-bakaliowe-risotto2-2.jpg)
![Krok 3 - Owocowo-bakaliowe risotto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/owocowo-bakaliowe-risotto3-2.jpg)
ryż | 125 g z jabłkami i rodzynkami |
woda | 400 ml |
sól | szczypta |
kurkuma | szczypta |
masło | 1 łyżeczka |
wino białe wytrawne | 50 ml |
bakalie | 100 g |
miód gryczany | 1 łyżka |
sok z cytryny | 1 łyżeczki |
jabłko | 1 sztuka |
banan | 1 sztuki |
mandarynki | 2 sztuka |
serek homogenizowany waniliowy | 150 g |
cynamon Prymat | szczypta |
listki melisy | do dekoracji |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: