Składniki:
ozór wołowy | 2 kg |
cebula | 100 g |
smalec | 50 g |
mąka | 40 g |
wino białe | 1/2 szkl. |
koncentrat pomidorowy | 40 g |
oliwki | 30 szt |
ząbki czosnku | 3 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
imbir | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
ozór wołowy | 2 kg |
cebula | 100 g |
smalec | 50 g |
mąka | 40 g |
wino białe | 1/2 szkl. |
koncentrat pomidorowy | 40 g |
oliwki | 30 szt |
ząbki czosnku | 3 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
imbir | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: